Van egy olyan szenvedélyem, amit kamaszkorom óta nem tudok megunni, ez pedig a multiplayer játékok. Csapatban vagy éppen egyedül, lövöldözős, stratégiai vagy szerepjáték, nekem mind jöhet. A lényeg, hogy más játékosokkal mérhessem össze a képességeimet. Van egyébként néhány barátommal egy igen összeszokott kis csapatunk, velük már versenyen is vettem részt, bár nem egy igazán nagy téttel rendelkezőn. De mint tudjuk, “nem a győzelem a fontos, hanem a részvétel”. A múltkor is éppen a srácokkal játszottunk online, mikor egyszer csak olyan fájdalom hasított az egyik fogamba, amihez hasonlót nemigen éreztem korábban. Jeleztem is, hogy álljunk le, mert nem tudok figyelni, ki is léptem egyből. Olyan volt, mint amikor ráharapsz valami keményre, és meglepődsz rajta, csak most éppenséggel a lüktető fogfájás is kísérte a dolgot. Rögtön fel is hívott az egyik társam, és megkérdezte, hogy minden rendben van-e, és ennek kapcsán ismertette velem, melyik a legjobb magán fogorvos budapest egész területén, akinél már ő is többször járt.

Mondtam neki, hogy rettentően megfájdult a fogam, de úgy, hogy a szemem is könnyezik belé. Mondta, hogy egyet se aggódjak, máris küld nekem egy oldalt, ami egy magán fogorvos budapest szívében található rendelőjéé, és érdemes lenne megnéznem, neki is segítettek. Megköszöntem szépen a felajánlott segítséget, elvánszorogtam egy fájdalomcsillapítóért, és mire visszatértem, meg is jött az üzenet a linkkel. A fogorvosbudapest.info weboldalra jutottam a rákattintás után, és hát bevallom, volt bennem némi félelem az egész kapcsán. Utoljára gyerekkoromban szorultam fogászati ellátásra, akkor viszont nem volt egy nagy élmény. Ettől függetlenül úgy voltam vele, hogy ez most egyáltalán nem vicc, és akár félek, akár nem, ennek a végére kell járni. Szóval átkattintottam a Fogorvos Budapest oldalára, és csodák csodája, feloldódni látszott bennem a görcsös nemakarás. Egy teljesen barátságos és emberi, nagyon megnyugtató felületen találtam magam, tele érdekességgel, információval és szakértelemmel.

Az oldal bemutatja a magán fogorvos budapest 2. kerületében működő rendelőjét, kollégáit, és a végzett beavatkozásokat (persze illusztráció nélkül). Akit érdekel, hogy vajon mi történhet a szájában, mikor ellátásra szorul, az utána is olvashat a különböző panaszoknak, a blogjuk igen szépen és informatívan foglalkozik az egyes fogászati betegségekkel, panaszokkal. Mondanom se kell, nagyon meggyőző az összhatás, ellentétben más, magukra ennél sokkal igénytelenebb fogorvosokkal. És emellett még az áraik is meglepően kedvezőek, nem is gondoltam volna, hogy egy magán fogorvos budapest 2. kerületében ilyen relatíve olcsón is megtalálható. Mindezek hatására vettem egy nagy levegőt, és a megfelelő adatokat megadva elindítottam az időpontkérést. Másnap nagyon kedvesen fel is kerestek, és megbeszéltem az asszisztenssel, hogy mikorra tudok menni hozzájuk vizsgálatra.

Maga a vizsgálat nem volt különösképpen említésre méltó, az orvosom nagyon kedvesnek és megértőnek bizonyult, elmondta, hogy bizony az egyik őrlőfogam kicsit elfáradt, de rendbe lehet hozni. Még szerencse, hogy én fogfájós vagyok, mert aki nem az, az talán észre sem veszi, csak amikor már túl késő. A lényeg, hogy kaptam egy új időpontot a kezelésre, addig pedig igyekeztem valahogy kihúzni. De minden majrézásom ellenére a fogam betömése nem vett igénybe fél óránál többet, és mire felocsúdtam, már el is múlt a fájdalom. Most már tudom, hogy ha legközelebb ilyen hirtelen támad valamilyen fogbajom, akkor hozzájuk fordulhatok, mert szuper gyorsan kaptam szuper jó ellátást, egészen szuper áron.