Sokat játszottam tinédzser koromban online közösségi játékkal. Ezt ahogy elkezd felnőni az ember, talán elhagyja, de vannak esetek amikor a játék szeretete olyan nagyon, hogy mindvégig fennmarad. Természetesen a játék nem vehet el időt a családtól, a szeretteinktől, ezért keretek közé kell szorítani, hogy a kikapcsolódás is megmaradjon és a családi béke is a helyén legyen. De egy igazi játékosnak kell a mindennapjaiba, hogy ezzel a formátumú játékkal ki tudjon kapcsolódni, vannak akik csak leülnek tévét nézni, és vannak akiknek ennél több kell nap végén, így tudnak csak kikapcsolódni, hogy aktívan használják az elméjüket. Természetesen még ha férfi is vagyok, nem csak játékra használom az internetet, hanem egészen széles spektrumban is tudok rajta tájékozódni.

Ilyen netezésem alkalmával, bukkantam egy remek oldalra, ahol számos bolt, élelmiszer forgalmazó egység, aktuálisan megjelenő újságját lehet megtalálni pdf formátumban. Ennek akkor nagyon megörültem, és abból is látszik, hogy milyen jól jött ez az oldal, hogy már hosszabb ideje használom mielőtt elindulok vásárolni a család részére. Tehát itt megnézem az aktuális kínálatot, nagyon könnyen kezelhető maga a honlap hiszen egy felső sávban megtalálható, hogy melyik üzlethálózat termékeit, újságját szeretném megnézni, rákattintok és máris ott találom a még élő akciós újságokat. Ha egy cég több üzlettel működik, és az üzletek árukínálata, akcióban részt vevő termékei másfajták, akkor az adott részre vonatkozó újság is ott szerepel teljes körűen mutatja a kínálatot. Így mielőtt elindulok vásárolni, átfutom a két kedvenc helyem kínálatát, és az alapján, összehasonlítva őket döntöm azt el, hogy melyik üzletbe is fogok ellátogatni. Volt olyan eset is, hogy mind a két üzletben megfordultam, mert ezen a szuper oldalon megtalálva az újságokat, mind a kettőben remek áron kínáltak termékeket, megérte egyik helyről átmenni a másikban is.

Nem csak az összehasonlítás miatt jó, hogy telefonon vagy éppen számítógépen nézem meg az újságot, hanem mert úgy érzem ezzel környezettudatosabb is vagyok. Tehát rákeresek a

SPAR Akciós Újság -> Új Akciók -> AKCIÓLESŐ kifejezésre az oldalon, és már látom is online a felületet. Nem használok papírt, ezzel védem a környezetem, hogy legalább én nem használok már nyomtatott szórólapot, újságot. Ezzel úgy érzem teszem valamit azért, hogy jobbá, egészségesebbé váljon a környezet. És mennyivel egyszerűbb, hogy csak beírom, hogy SPAR Akciós Újság -> Új Akciók -> AKCIÓLESŐ, és máris minden ott van előttem, bármikor, bárhol újra meg tudom nézni, hogy ha éppen valami kimaradt volna a listámból. Tehát ez a remek oldal, környezettudatossá tesz, tudok tervezni, mit fogok venni és azt hol fogom megvenni.

Amit még szeretek, hogy SPAR Akciós Újság -> Új Akciók -> AKCIÓLESŐ -nél nem csak az aktuális újságok vannak jelen, hanem a bolt aktuális kínálatát is megnézhetem különböző kategóriákban. Különböző címszavak alatt megtalálhatom az alapvető élelmiszereket, valamint az állateledelt, különböző összetételű italokat is. Ezek között is lehet összehasonlítást végezni. Én nagyon jó dolognak tartom, hogy mennyire komplex az oldal, és rengeteg információt meg lehet találni rajta, az áruk tekintetében és magával az forgalmazó céggel kapcsolatban is. Én csak ajánlani tudom bárkinek, hogy próbálja ki ezt a fajta tájékozódási lehetőséget, szerintem nagyon új keletű, és hasznos. Mivel ténylegesen mindenki tartózkodási helyétől függetlenül el tudja érni.