Vannak azok a napok, amik sokkal rosszabbul és nehezebben indulnak, mint a többi, az ilyen napokon pedig mindenkinek kell egy kis segítség.

Reggel el akartam menni a boltba a gyerekekkel, de kiderült, hogy az autóból kifogyott az olaj. Persze, mint tipikus anyukának, fogalmam sem volt róla, hogy milyen olajat kell a motorba önteni.

Arra még egyszerűen rájöttem, hogy hova kellene önteni, de az már nehezebben megoldható kérdés volt, hogy mit is öntsek oda.

A garázsban keresgéltem, és sikerült megtalálnom a motorolaj dobozát. A következő gond az volt, hogy a castrol magnatec 5w30 a5 olaj doboza teljesen üres volt.

Ilyenkor egy anyuka két dolgot tehet. Az első lehetősége az, hogy megy és felöltözik, összeszedi a gyerekeket, felöltözteti őket, babakocsiba pakolja a kicsit, a nagyobbnak fogja a kezét és a hatalmas babakocsit tolva a tömegközlekedésre a két gyereket felcibálva elmegy a legözelebbi boltig, ott a gyerekekkel küzdve megveszi a szerencsétlen castrol magnatec 5w30 a5 olajat, amiért jött, majd ugyanezt az utat megteszi hazafelé is a két csemetével.

Persze vannak olyan buktatók, hogy lehet, az autós bolt zárva van. Az is lehet, hogy nincsen raktáron az olajból és messzebbre kell menni a gyerekekkel, akik unják az utazást, nyűgösek és hisztisek.

És ott van a második lehetőség, ami szerintem minden anyukának szimpatikusabb. Egyszerűen csak le kell ülni a gép elé és meg kell rendelni online a castrol magnatec 5w30 a5 olajat.

Nem kell a gyerekekkel átutazni a városon a legközelebbi autósbolthoz, gyorsan és kényelmesen megrendelhetjük az olajat és pár napon belül ki is szállítják nekünk.

Persze nem minden gyerek ilyen, valakivel egyszerű az utazás, de azok a gyerekek, akik eleve autóhoz vannak szokva, tapasztalataim szerint nehezen bírják a tömegközlekedést, ezért én csak akkor tömegközlekedem velük, ha már nagyon muszáj.

Addig is, amíg nagyobbak nem lesznek, maradok a könnyű és gyors online vásárlásnál. Ráadásul az olajwebshop.hu oldalon biztosan találok a nekem kellő olajból és garantáltan nem kell több üzlet kínálatát végignéznem, hiszen itt a legtöbb olaj kapható.

Pár kattintás és a rendelésünk el is indul, ennyi idő alatt a gyerekekkel a buszmegállóba sem sikerült volna kiérnem.