Imádom a számítógépes játékokat. Sajnos, vagy nem sajnos, nem tudom, de évek óta ez nekem a kikapcsolódás, az ünneplés, az időtöltés és ha szomorú vagyok akkor is játszom. Félreértés ne essék, nem vagyok függő, csupán nagyon szeretem, mint egyesek az olvasást.

A minap épp egy új játékot próbáltam ki, ami bevallom nem tetszett, így hamar kiléptem. Kicsit még böngésztem a neten játékok, programok, hírek miatt. Ekkor bukkantam rá egy szuper dologra, a https://selfiegep.hu oldalon. Ezen az oldalon lehet kölcsönözni selfie gépet, azaz fotó automatát különféle bulikra vagy rendezvényekre.

Már maga az oldal is megtetszett, nézzétek meg ti is itt a link, biztosan érteni fogjátok mire gondolok: https://selfiegep.hu. Fiatalos, kreatív és remek ötlet. Ha bulit szervezek, vagy ha esküvőm lesz, biztosan fogok bérelni egy ilyen selfie boxot, mert nagyon fel tudja dobni a hangulatot, színesíti a programokat és különlegessé is teszi.

Elolvastam a bérlésről a tudnivalókat és, hogy mit tartalmaz a szolgáltatás. Lehet bérelni 4, 6 vagy 8 órára vagy akár ennél is többre. Az egész személyre van szabva, mert az ügyfél választja ki milyen legyen a háttér a fotókon, a képek kerete, hogy legyen-e rajta valami szimbólum, ábra, felirat vagy dátum.

A fényképeket, amiket a fotóautomata készít, azonnal ki is nyomtatja így már helyben kézhez is kapják az emberek, de nem kell aggódni mert digitalizálva is elküldi a szolgáltató az összes képet. Ráadásul korlátlan mennyiségben lehet fotózkodni, nincs semmilyen limit.

Ezek nem egyszerű portrék vagy sima beállított fotók, csípőre tett kézzel – persze az is lehet akár – , hanem bulis, vicces, kreatív képek. A selfie gép mellé vicces kiegészítőket is adnak, színes parókákat, vicces szemüvegeket, műbajuszt és szakállt, és sok hasonló kelléket, amikkel lehet fotózkodni. Így igazán szabadjára lehet engedni a fantáziánkat.

A gépet és a berendezést ingyenesen szállítják a helyszínre Budapesten belül és egy órával az esemény megkezdése előtt össze is szerelnek mindent, hogy mire a vendégek érkeznek már minden készen álljon.

El is mentettem a kedvenc oldalaim közé a https://selfiegep.hu-t, és ha egyszer bulit szervezek, vagy ismerősöm, akkor mindenképp bevetem ezt a csúcs ötletet, a selfie gépet.