90-es születésüként, amikor az számítógépes játékok kerülnek szóba, általában nagy elánnal kezdek el mesélni a Sims-ről. Nem voltam soha nagy fanatikus, de ha a Sims-ről volt szó, akkor órákat tudtam a gép előtt tölteni. Azt is bevallom – bár szerintem még nagyon sokan így voltak vele – hogy egy hosszú listám volt arról, hogy milyen kódokkal tudok kiváltságos dolgokhoz hozzájutni, amiből végül egy kacsalábon forgó palotát tudtam építeni. Mivel van egy nálam 7 évvel idősebb bátyám, így a Nintendo korszak is még becsúszott az életembe, ahol pedig a Super Mario játszotta a főszerepet. Nagyjából nálam itt ki is merült a lista, mert mostanra munka mellett, meg persze felnőtt fejjel nem igazán van időm erre, de azért egy-egy üres órában egy online Super Mario party becsúszik, csak hogy nosztalgiázzak egy kicsikét.

Pár hete is, amikor pont egy ilyen én időt tartottam és nagy erőkkel ugráltam a mérges gombafejeken, elcsúszott a tekintetem a lap oldalsávjában egy hirdetésre, ahol az energetikai tanúsítvány készítése felirat villogott. Nem is kell mondanom, szegény vízvezetékszerelő barátom lebuckázott a bokorról, így a játék véget ért, de aktiválódott bennem a tudatos felnőtt, és rákattintottam a hirdetésre. Ugyanis a férjemmel mostanság azon gondolkodunk, hogy eladjuk a jelenlegi lakásunkat és egy nagyobba költözünk. Nagyon szeretek elmerülni a részletekben és mindent szépen előre megtervezni. Ez nincsen másképp a lakástémában sem.

Rengeteg cikket olvastam a mostani ingatlan trendekről, meg hogy milyen dokumentumok szükségesek mindenképp az adásvételi szerződéshez, és ilyen volt az energetikai tanúsítvány készítése is. Akkor pont nem foglalkoztam vele, hogy pontosan mi is az, mert a metrón ültem és már az én megállóm következett, de az agyamban elraktároztam, hogy ez fontos Gabi, ne felejtsd el!

Tehát rákattintottam a hirdetésre, és egy nagyon kis csinos, letisztult oldalon találtam magam. Lényegre törő infók, felhasználóbarát felület és nagyon profi marketing főcímek, amik rögtön felkeltik az ember érdeklődését és maradásra bírják.

Először az árakat néztem meg, majd konstatáltam, hogy nagyon kedvező ajánlataik vannak mind vidéken és a fővárosban is. Országos lefedettséggel rendelkeznek így nem csak budapesti érdekeltségű cégről beszélünk. Ez nagyon szuper, mert amúgy vidékre tervezünk költözni, és jó tudni, hogy ott is elérhetőek lesznek, ha esetleg szükséges. Tovább görgettem az oldalt és azt is megtudtam, hogy ahhoz, hogy minél gyorsabban mehessen a felmérés, milyen dokumentumokat kell majd előásni. A férjem nagyon boldog lesz, de ez az ő reszortja, nincs mese. Mindemellett szuper gyorsan dolgoznak, vagyis a személyes terepfelmérést követően SOS esetén, akár 12 óra alatt megkaphatjuk SMS-ben azokat az alap adatokat, amik mindenképp szükségesek az ügyvédnek.

Őszintén megmondom, ritkán döntök ilyen hamar egy szolgáltató mellett, de ők nagyon meggyőztek. Biztos, hogy nemsokára felveszem velük a kapcsolatot.

Köszönöm Super Mario, megint segítettél! Most már eskü megmentjük a királylányt a sárkánytól!