Sok éven keresztül úgy voltam vele, hogy a barátomat hagyom, hogy az online játokok világában legyen és általuk kapcsolódjon ki. A munkája után nagyon jól esett neki leülni és ilyenfajtán kikapcsolódni, ami ideig óráig jó is tud lenni. Néha még én is csatlakoztam, hiszen olyan jó mókának tűnt. Ténylegesen nagyon jól tudtunk magunkat érezni, sokat nevettük és ez is a kikapcsolódás egyik módja, és még közös élményeket is szereztünk ezáltal. Aztán eljött a pont, amikor már én soknak találtam, hogy csak ülünk és ez lett az életünk, gondoltam változtatunk, jól is jött, hogy a fürdőszobánkban vízvezeték cserét kellett kialakítani. Egy új projekt ígérkezett, ami feldobja kicsit a napjainkat. Egy régebbi építésű házban van a lakásunk, ahol ténylegesen minden előfordulhat, mert nem tudjuk, hogy mi van a falakban. Így számítottunk is arra, hogy bármikor csőtörésünk lehet, vagy éppen a bojler adja fel a szolgálatot. Mindenre fel voltunk készülve, csak arra nem, hogy amikor kis csőtörést kapunk, akkor az egész fürdőt fel fogjuk forgatni, és felújításba kezdünk.

A falban lévő vezetékek úgy érezték, hogy most ők kezdenek irányítani, mi meg csak alkalmazkodtunk hozzájuk, és rögvest tovább is gondoltuk azt, hogy ha már régiek a vezetékek, és csőtörés alakulhat ki a falban elhelyezkedő csövekben akármikor, akkor mi nem várjuk ki ezeket a véletleneket és cselekszünk. De ehhez szükségünk volt egy szakemberre, aki a vezetékek tekintetében a segítségünkre tud lenni. Lezárni a régi vezetékeket és az újakat helyét meghatározni. Olyan könnyűnek tűnik mindez, de korántsem az és nagy szakértelmet igényelnek ezek a mozzanatok. Ezért is mi a legjobbat szerettük volna választani, nem is sajnáltuk az időt megtalálni a legjobbat. Az internet természetesen most is a segítségünkre volt, de most nem kikapcsolódás miatt, hanem hogy megtaláljuk a megfelelő személyt, akik a problémánkon segít és az új ötleteinket megvalósítja. Kerestünk, és szerencsénkre hamar találtunk is egy remek céget; https://vizgazfutesszerelo24.hu/vizszereles, aki kompaktan foglalkozik víz-, gáz-, és fűtés szereléssel is. Nekünk nem volt szükségünk az összes általa nyújtott szolgáltatásra, elégséges a vízszerelés része is. Gyorsan átfutottuk a remek oldalát, https://vizgazfutesszerelo24.hu/vizszereles, hiszen nem is gondoltuk volna a párommal, hogy egy szakembernek ilyen profi oldala van, ahol minden általa nyújtott szolgáltatás megtalálható. És ami még ennél is jobban meglepett minket, hogy olyan részletesen le van írva minden, hogy nem is kellett gondolkodnunk, mert megtaláltuk rögvest azt a szolgáltatás részt, amely nekünk szükséges. Természetesen a csőtörés része, ami most nálunk fent áll, azt szükséges gyorsan orvosolni, a felújítás része az talán várhat, de az sem sokáig.

Tehát tájékozódtunk tovább, hogy milyen gyorsan tud kiérkezni a szakember, és az egy dolog, hogy éjjel nappal hívható, de nagyon gyorsan 1 napon belüli kiszállást vállal, ami természetesen jelen helyzetben számunkra nagyon is megfelel, hiszen nem maradhatunk így. Majd ahogyan kiérkezett hívásra a vízszerelő szakember, ott a helyszínen megbeszéltük vele, hogy milyen terveink vannak, hogy a legközelebbi a falban valahol felbukkanó vízszivárgást elkerüljük. Tehát ezen a szuper oldalon; https://vizgazfutesszerelo24.hu/vizszereles, találtunk egy remek szakembert, aki semmi perc alatt megoldotta a problémánkat, és nagyon segítőkész volt, olyan tekintetben is, hogy ötleteket mondott, hogyan lehetne a régi vízvezetéket lezárni, és az újat kiépíteni.