Már két éve lakok albérletben két haverommal, akikkel együtt jártunk középiskolába. Mindannyian úgy döntöttünk, hogy Budapesten akarunk tanulni, ezért közösen kerestünk albérletet. Szerencsére egy egész tágas lakást sikerült találnunk, ahol mind a hárman kényelmesen elférünk. Nagy mákunk volt/van, mert hiába alakulnak rosszul a dolgok az országban, a mi főbérlőnk egyáltalán nem emelt azóta sem az albérlet árán, tudja jól, hogy egyetemistaként ebben a városban nehéz normális áron lakást találni. Nagyon kedves és segítőkész.

A haverjaim szeretnek számítógépen játszani, én az elején nem nagyon voltam oda az ilyesmiért. Van egy playstation is, amit az egyikük kapott születésnapjára a családjától, azt nyúzták állandóan. Egy csomó játéka volt hozzá, ezzel játszottak közösen. Én is próbálkoztam játszani ezekkel, de nem nagyon kötött le. Sokkal viccesebb volt nézni, ahogy egymást hergelik és próbálják legyőzni a játékokban.

Norbinak ez a szenvedélye, Ákosnak pedig a filmek. Imádja a filmeket, hatalmas DVD gyűjteménye van. Szereti a számítógépes játékokat, de a filmek terén megmaradt a DVD-knél. Ritkán tölt le filmet, de annál inkább előfordul, hogy a saját gyűjteményéből választ.

Annyi játékot és filmet gyűjtöttek össze a srácok, hogy már el kellett gondolkozniuk rajta, hogy hova pakolják. Nem szereti egyikünk sem a rumlit, viszont már nem tudtunk hova pakolni.

Ákos apukája pedig felajánlotta a saját garázsukból a raklapos polcukat, hogy arra pakoljunk. Azon a hétvégén fel is hozta nekünk, bár szét kellett szerelni, mert az autóba nem fért be egybe, de könnyedén össze tudtuk szerelni. Ezek a raklapos polcok nagyon teherbíróak és egész jól néznek ki. Kíváncsi voltam, honnan lehet ilyeneket beszerezni, mert az én faterom garázsába is kellene már valami, amin a sok cuccát tárolni tudja. A rackinglog.hu weboldalon pedig minden információt megtaláltam, és nem csak az győzött meg, amit olvastam az oldalon, hanem az is, hogy saját szememmel láthattam, milyen jól néznek ki ezek a polcok és milyen strapabíróak. Ezek fából vagy műanyagból készül ládákhoz, raklapokhoz, ketrecekhez vagy tartályokhoz is, sőt, tárolóeszközökhöz is tökéletesen használhatóak.

A dvd-ket és a játékokat szépen elraktuk ezekbe a tárolókba, így már nem tűnik olyan rumlisnak a lakás. Megmutattam a weboldalt apukámnak, akinek szintén megtetszett az ötlet és meg is tette az első lépéseket afelé, hogy végre ne legyen olyan rumlis a garázsa. Tulajdonképpen mindenki jól járt.