Biztos nem vagyok egyedül abban a szokásomban, hogy csak úgy nézelődök a különböző online webáruházak, webshopok képletes kirakatában. Szeretek így kikapcsolódni, még akkor is jó, ha nem veszek semmit. Általában ilyenkor beteszem a nagyon-nagyon tetsző termékeket a kedvencek közé, és mikor legközelebb szükségem lesz rá, vagy neves alkalom lesz és a család nem tudja, mivel lepjen meg, ezt megrendelhetik. Ez a mostani eset ugyan nem ilyen, de nem zárta ki ez utóbbit sem.

Végre tönkrement a harminc centis pénztárcám, ami egyik táskámba se fért bele, de akkora nem volt, hogy legalább a telefonom is beleférjen. Egy szó, mint száz, újat kellett venni helyette. Az első kikötésem az volt, hogy kicsi legyen. Vékonynak nem feltétlenül kellett, hogy az legyen, de kicsinek igen. És itt áldottam az eget, mikor szembe jött velem a https://cipomarket.hu/bor-penztarcak/noi/penztarca online webshop. Olyan volt, mintha csak együtt álltak volna a csillagok. Találtam egy kitűnő bőr pénztárcát, ami nem volt se túl kicsi, se túl nagy és ráadásul 1-2 napon belül a kezembe is foghattam.

Persze, ahogy az a web shop nevéből is látszik, nagyon sok szép, és neves márkájú cipőt is lehetett volna az említett helyen venni, de türtőztettem magam. Sajnos pont épen volt még az összes cipőm, csizmám és papucsom, szóval inkább nem kísértettem a sorsot, de az említett módon megőriztem a weboldal címét, és a biztonság kedvéért még a nővéremnek is ellinkeltem, hogy: nézd, innen vehetsz nekem ajándékot ;).

A szokásos dolgok itt is, mint a legtöbb webshopban állnak. 14 napon belül vissza lehet küldeni a terméket, ha nem vagy vele megelégedve, és visszakapod a vételárat, csak a visszaküldés postaköltségét kell neked fizetni. Ugyan így, ha rossz méretet küldenek, a csere vagy 1500 forint előzetes fényképes egyeztetés alapján, futárral cserélve, vagy ha jól értettem, kétszeres szállítási díj fizetés. De ebben tévedhetek, az oldalon (https://cipomarket.hu/bor-penztarcak/noi/penztarca) lehet érdeklődni ímélben. Ha több terméket rendelsz, 1-4 munkanapon belül szállítanak, de ha csak egyet akkor 1-2 munkanap a szállítási idő. A költsége 1000 forint házhoz szállítás és csomagpont esetében is.

Én mindezzel nagyon meg vagyok elégedve, szerintem nagyon korrektül járnak el és a termékeik is kiválóak. Ha legközelebb cipőre, táskára, pénztárcára vagy övre lenne szükségem, mindenképp innen rendelnék.