A székhelyszolgáltatás volt számomra a legnagyobb ajándék

Olyan érdekes szokás az, hogy megajándékozzuk egymást. Hiszen az emberi természettel alapjáraton annyira szembemegy az, hogy csak feladunk valamit, minden visszatérítés nélkül. Sokan egy bizonyos kor után azt állítják, hogy az ajándékok nem fontosak nekik. Ez azonban szerintem ritkán egy teljesen őszinte és igaz kijelentés. De ahhoz, hogy ezt rendesen megvizsgáljuk, először mindennek a kezdetén kell elindulnunk.

Emlékezzünk vissza a gyerekkori születésnapokra és karácsonyokra. Micsoda elképesztő élmény volt várni azokat a titkos ajándékokat. Sokszor nem azt kaptuk, amit vártunk volna, de ez nem számított. A lényeg az volt, hogy gondoltak ránk és elláttak minket egyfajta varázslattal. Az ehhez való vágyódás pedig az emberben szerintem egy életre megmarad. És talán pont azért lesz különlegesebb, mert az élet későbbi részeiben már ritkábban tapasztaljuk ezt meg.

A közeli barátaim néha meglepődnek azon, hogy gondolok rájuk a szülinapjukon. Mindig veszek nekik valami apróságot, aminek tudom, hogy örülni fognak. A legfurcsább ebben mindig az, hogy felnőttként olyan nehezen fogadják el az emberek az ajándékot. Ne értsetek félre, egy barátom sem utasította vissza idáig az ajándékomat, de túl őszinték voltak azok az „ugyan, nem kellett volna” mondatok.

Szerintem azért olyan nehéz felnőtteknek ajándékozni, mert mindig túlgondolják a hátul megbúvó motivációkat. Az alap dolog, ami ilyenkor eszébe szokott jutni az embereknek, hogy emiatt most majd nekem is kell valami ajándékot vennem neki, ha eljön a szülinapja. Ez azonban az ajándékozás lényegének teljes félreértése. Számomra örömet okoz, ha találok valamit, amitől a barátaim boldogak lesznek.

Ez pedig nem egy feltételes dolog, vagy cserekereskedelem. Egyébként nekem is hosszú időbe telt, mire megtanultam elfogadni, viszonzás nélkül az ajándékokat. Hiszen ha csak arra tudunk gondolni, hogy majd nekünk is ellenértéket kell biztosítani, az nem egy őszinte kapcsolat. Az igazi szeretet és barátság ezeken túl létezik. Nincs szüksége számításokra, vagy kompenzálásra, hanem magától jön és nem lehet keretekbe zárni.

Az üzleti világban azonban ilyen dolgokra ritkán lehet számítani. Ezért is voltam annyira meglepődve, mikor rátaláltam a Székhelyszolgáltatás24 oldalára. Nem tudom egyébként, hogy honnan jött az az ötlet, hogy saját vállalkozást szeretnék indítani. Pedig soha nem voltam erre predesztinálva. Sőt, a szüleim és nagyszüleim mindig azt mondták, hogy amilyen szétszórt vagyok, biztosan nem menne egy ilyen komplex dolog irányítása. Én azonban úgy voltam vele, hogy nem szabad ezekre a kételkedő hangokra hallgatnom. Viszont rengeteg dolog volt, amivel nem voltam tisztában a cégalapítás kapcsán. Az egyik ilyen dolog a székhelyszolgáltatás budapest árak volt. Ezután keresgéltem, mikor szembejött velem a Székhelyszolgáltatás24.

Ha ilyen komoly dologról van szó, az ember nem köthet kompromisszumokat. Kicsit tartottam is attól, hogy az interneten akarok elvégezni egy olyan bonyolult ügyet, mint a székhelyszolgáltatás. Lassan azonban rájöttem, hogy ez az aggodalmam teljesen alaptalan volt. Ebben sokat segített az, hogy a Székhelyszolgáltatás24 oldala igényesen és szépen volt kialakítva. Tényleg, annyit hozzá tud tenni az ember első megítéléséhez, ha erre odafigyel az adott cég. És a Székhelyszolgálatatás24 oldalán tényleg minden logikusan volt elrendezve. Így a székhelyszolgáltatás budapest árak nem maradtak sokáig rejtve előlem.

A legcsodálatosabb funkció az oldalon egyértelműen az, hogy különböző témákban is el lehet érni tájékoztatókat. Tehát ők nem csak egyszerűen egy szolgáltatást kínálnak nekünk, hanem információt is. Szerintem egy ideális világban ez magától értetődő lenne, viszont sajnos a tapasztalatom általában az, hogy a cégek szeretik a sötétben tartani a potenciális ügyfélt. Itt azonban ilyenről szó sem volt és a felső menü használatával hamar megtaláltam azt, ami engem érdekelt.

A székhelyszolgáltatás budapest árak mellett általánosan kíváncsi voltam arra, hogy a mostani évben milyen feltételekkel lehet vállalkozást alapítani. A Székhelyszolgáltatás24 elmagyarázta nekem, hogy talán ez a legideálisabb pillanat, ha ilyen dolgon törjük a fejünket. Különösen azért, mert rendkívül olcsón tudunk székhelyet alapítani. Egy céghez egyébként mindenképpen rendelkeznünk kell egy választott székhellyel. Ők pedig több lehetőséget is biztosítanak nekünk erre, ráadásul jutányos áron.

Feljöhet azonban a kérdés, hogy miért nem jó az, ha saját magamnak választom ki a székhelyt és magamtól irányítom az egészet. Higgyétek el, nekem is eszembe jutott ez a gondolat. Viszont a Székhelyszolgálatatás24 rengeteg érvet hozott fel azzal kapcsolatban, hogy miért nem feltétlenül ez a legjobb megoldás. Képzeljük el, hogy beindul a vállalkozásunk. Minden nap rengeteg teendő vár ránk és akkor még ott lenne az összes probléma, ami a székhellyel kapcsolatban feljön. Nem hiszem, hogy erre szeretnénk időt szentelni.

És valóban, a Székhelyszolgáltatás24 is megerősít minket abban, hogy valójában a pénz is idő. Plusz az egészségünknek sem tesz jót a fejetlenség és a folyamatos rohanás. Ezért ők azt ajánlják, hogy az előfizetés díjáért egy gyönyörű székhelyet biztosítanak nekünk, amihez egy ügyintézőt is rendelnek. Ez a személy lesz felelős a székhelyünk dolgaiért, úgyhogy mi fókuszálhatunk a vállalkozásnak azon részeire, amik biztosítják az előremenetelünket.

Persze mindez csak szép beszéd lett volna, ha a székhelyeik nem lettek volna kiváló helyeken. A székhelyszolgáltatás budapest árak kulcsszó alapján már kitalálhattátok, hogy a fővárosban szerettem volna székhelyet találni. Ennél jobb helyre pedig nem is jöhettem volna ezzel az igényemmel. Budapesten alapból két lehetőséget biztosítanak nekünk. Az egyiket Pesten, a másikat pedig Budán. Szerintem ez egy nagyszerű választási lehetőség, mivel, aki eleget élt a fővárosban, az tudja, hogy mindenkinek megvan a városrészeken belül a preferenciája.

Ráadásul azt sem éreztem, hogy a két különböző székhely minőségben különbözne. Mindkettő könnyen megközelíthető helyen van, ráadásul a város valódi üzleti részeiben. Így elképzelhetjük, ahogy beérünk a székhelyünkre és mondjuk a Duna látványa fogad majd minket. Nekem ez sokkal szimpatikusabb, mint bérelni valami olcsó céges helyet, amit nekünk kell menedzselni. Végül erre esett a választásom, de a pesti lehetőséget sem bántam volna meg.

Most már csak a székhelyszolgáltatás budapest árak kapcsán szerettem volna érdeklődni. Szerencsére azonban ekkor sem kellett csalódnom. A Székhelyszolgáltatás24 nagyon jutányos árak mellett dolgozik, ez azonban még nem minden. Mivel, ha előfizetünk fixen 6 hónapra, akkor az első hónapunk ingyenes lesz. Ez szerintem minden kezdő vállalkozó álma, hiszen ekkor még minden forint számít. Örülök, hogy a hűséget díjazzák.

Felkerestem őket és nagyon rövid idő alatt sikerült is megkötni a szerződést. Az általuk biztosított székhelyek valóban olyanok voltak, mint ahogy beharangozták őket. Egy panaszom nem volt azóta sem rájuk és, ha bármi kérdésem volt, mindig felkereshettem őket. Nekem ez teszi a Székhelyszolgálatás24 csapatát egyedülállóvá és ezért is ajánlom mindenki másnak, aki hasonló dolgokat szeretne megvalósítani.