Aranyat érő diákmunkákra bukkanhatsz itt

Valahogy órákig el tudok veszni a bizsuk között, ami lehet, hogy nem véletlen, mert gyerek- és tinikoromba sok ékszert készítettem saját kezűleg is. Ma már időszűkében inkább más hobbik mellett teszem le a voksomat, de a bizsuk szeretete megmaradt, valahogy igazán, a szó klasszikus értelmében vett értékes ékszerem nem is nagyon van, csak a családomtól kapott pár darab. Az egyik kedvenc, kicsit magasabb árkategóriás darabom azonban egy kézműves görög fülbevaló – a márka nagyon felkapott lett az utóbbi időben, és már itthon is kaphatóak a termékeik, de én még kint vettem, ugyanis gyerekkorom óta imádom Görögországot. Pedig sokan egyébként aranyat vesznek kint, elég nagy hagyománya van – az a gyűrű is onnan van, amit anyu a ballagásomra vett nekem. De inkább mégis bizsukat hordok a mindennapokban, meg hát annyi ékszer és stílus, ami nekem megtetszik, nem lenne megfizethető drága anyagokból… Egyszer csak kinővöm ezt a mohóságot, és jobban kiforr a stílusom, nem igaz? Addig pedig igyekszem inkább másodkézből és megbízható üzletekből vásárolni, nem össze-vissza rendelgetni a netről. Na és persze a hitvallásom, hogy mi dobna fel jobban bármilyen outfitet, akkor is, ha az mondjuk monokróm vagy nagyon letisztult, mint a jól megválasztott ékszerek?

A barátnőimnek készítettem és vettem is már nem egyszer bizsut, és én is kaptam egyikőjüktől szülinapomra három kézzel készített fülbevalót. Nagyon örülök az ilyen személyre szabott ajándékoknak, mert igazán szívhez szólónak érzem őket, és igyekszem rájuk nagyon vigyázni mindig, hogy hosszú életűek legyenek. Meg persze még én is hordok olyan bizsukat is, amik anyukámé vagy az egyik nővéremé voltak, meglepően jól tudják bírni egyes fajták. Szóval nem gondolom, hogy csak az arany vagy ezüst ékszerek lehetnek menők, persze azok az igazán kifinomultak és elegánsak, de azt hiszem, ezek nem hívószavak a generációm számára.

Annál is inkább mondjuk – és ez most egy merőben más téma lesz – az otthonról végezhető diákmunka! Nem is nagyon tudok olyan ismerőst mondani, akinek ne lenne szimpatikus az otthonról végezhető diákmunka – mindez pedig szerencsére bárki számára elérhető, többek között a topiwork.hu-nak köszönhetően. Az ő kínálatukban ugyanis a diákmunkák között szerepel az otthonunk kényelméből végezhető munka is, így akinek ez komoly faktort jelent a válogatáshoz vagy éppen a szoros időbeosztása miatt kerülné el az ingázást, annak érdemes lehet feltérképeznie a TopiWork kínálatát. Erről a szövetkezetről egyébként egy kedves barátom által hallottam, aki kifejezetten hamar tudott elhelyezkedni a TopiWork által, ami nagyon pozitív tapasztalat volt neki más szövetkezetek után. Ha pedig még azt is figyelembe vesszük, hogy a TopiWork Iskolaszövetkezetnél minden lényeges dolgot el tudunk intézni online, akkor talán nem túlzás, ha azt mondjuk, hogy több szempontból sokaknak maga a főnyeremény ez az iskolaszövetkezet!

Ezen felül pedig, ha hozzávesszük, hogy akad náluk otthonról végezhető diákmunka is, még teljesebbé válik a kép. Egyébként kategóriákba sorolva találjuk terület alapján a topiwork.hu-n a kínált állásokat, így az IT-től kezdve a gazdasági és műszaki munkákon át egészen a fizikai melókig minden megtalálható náluk. De ha nem a kategóriák között szeretnénk válogatni, akkor több szempont alapján is kereshetünk az állások között, például munkavégzés helyszíne alapján is. Az elérhető órabért pedig minden egyes állás adatlapján megtalálhatjuk, így e fontos szempont alapján is mérlegelni tudjuk, hogy szimpatikus-e számunkra az adott hirdetés. Ráadásul mivel diákmunkáról beszélünk, ezért a cégek területtől függetlenül igyekeznek rugalmasságot biztosítani a beosztás tekintetében, így azzal sem lehet gond, hogy az órarendünkkel és a ráérésünkkel összehangolva kötelezzük el magunkat egy munka mellett.

otthonról végezhető diákmunka

Mivel én úgy éreztem, mindenre nyitott vagyok, ezért úgy döntöttem, hogy a kiemelt ajánlatokról kezdve fedezem fel a kínált lehetőségeket. Azért előnyből indul az ember a válogatásnál, ha van már némi tapasztalata, mert az bizonyos pozícióknál jól jöhet, de például a gyakornoki munkákat is nyilván célzottan azok választják, akik az adott, passzoló szakokon tanulnak, és ilyen formában is szeretnének a jövőjükre gondolni, és megalapozni a későbbi pályafutásukat. Tőlem sem áll távol az ilyen gondolkodás, és örülök, hogy a TopiWork Iskolaszövetkezetnél ilyen munkák is elérhetőek, és emellett még alkalmiak és részmunkaidősek is. Így mindenki eldöntheti, hogy mi jelenleg a prioritás számára, fizikai és szellemi munka is akad, és ráadásul tényleg extra kényelmesen és gyorsan lehet válogatni a melók között. Korábban el se tudtam képzelni, hogy majd néhány klikk választ el a jobbnál jobb diákmelóktól, de ez pontosan így van. Leegyszerűsíti és lerövidíti ugyanis a folyamatokat, ha csak a lényegi dolgokkal kell foglalkozni, nem pedig a kényelmetlen körülmények és a lassú átfutási időt miatt kell bosszankodnunk naphosszat. Szóval nekem nagyon is szimpatikus a TopiWork hozzáállása, de azt hiszem, hogy ezt mondanom sem kell, mert az eddigiekből már egyértelműen lejöhetett. Na mindegy, csak szerettem volna kihangsúlyozni, hogy ez mekkora dolog, azzal szemben például, hogy a nővéremék idejében még mondjuk folyton be kellett rohangálni a szövetkezethez, sőt, sok helyről hallom azt most is, hogy telefonon kell utolérni az adott helyet, de az elég nehéz… Nos, hasonlót én nem hallottam a TopiWorkről, elérhetőség terén is rendben vannak, a legfrissebb állások pedig bárhonnan és bármikor elérhetőek net vagy wifi fejében az oldalon.

Ne legyenek tehát kétségeid afelől, hogy a TopiWork segítségével te is megtalálhatod azt az állást, ami kapcsolat és tapasztalat szempontjából, valamint anyagilag is jövedelmező lesz számodra. Ha úgy érzed, nem elég az oldalon található infó és a letölthető dokumentumok, kérdezz bátran a megadott elérhetőségek bármelyikétől a TopiWork csapatától, emellett pedig az oldalon található hosszabb cikkeket is érdemes lehet tanulmányoznod. Ezekben ugyanis sok olyan dologra választ lehet kapni, ami egy, a munka világában kevésbé tapasztalt egyén fejében megfordul, úgyhogy ezek jól jöhetnek egyfajta útmutatóként vagy mankóként a kezdetekkor. Természetesen a jól összerakott önéletrajz kulcsfontosságú a sikeres jelentkezéshez, hiszen csak ez alapján kaphatunk esélyt a személyes bemutatkozásra. Ezért ennek elkészítésére érdemes időt szánni, és minden hasznos tudást magunkba szívni a komplett kiválasztási folyamattal kapcsolatban. Sok sikert kívánok mindenkinek az álláskereséshez – válogassatok bátran a TopiWork ajánlatai közül akár már rögtön!