Bizsu helyett futóműállítást is adhatsz ajándékba

A kislányom biztos nem az idei születésnapi ajándékával fog a legjobban eldicsekedni, azonban amennyire rosszul is hangozhat valójában, szerintem annyira hasznos a meglepetés. Az egyetlen leánygyermekem is belépett már abba a korba, hogy megkapta a jogosítványát és saját autója van. A járgányt természetesen mi vettük meg neki, azonban megbeszéltük, hogy a javítási költségeket ő fogja állni a saját fizetéséből. Pont emiatt úgy gondoltam, hogy az idei szülinapjára nem szokásosan valami bizsut fog ajándékba kapni, hanem a pont esedékessé vált futómű beállítását fogom neki állni.

Most gondolhatod magadban, hogy “jaj, szegény lány…”, azonban hidd el, hogy egy bizonyos kor felett már sokkal többet számítanak az ilyen praktikus ajándékok, mint egy újabb ezüstözött ékszer. Bár az igazat megvallva mindkettő beleférne egyszerre, hiszen a futóműállítás árak igazán kedvezőnek mondhatók a megszokott szervizünknél.

Sokáig mindenfelé hurcoltuk az autóinkat, azonban amióta megtaláltam a Méta Autószervizt a 19. kerületben, csak hozzájuk visszük a családban található járgányokat. Hogy miért? Hát először is, ahogy azt már említettem, a futóműállítás árak, valamint minden további szolgáltatás költsége igazán kedvező. Másodszor nem találkoztam még ennyire profi szerelő csapattal, akik ilyen odaadással és gyorsasággal dolgoznak. Harmadszor pedig egy márkafüggetlen szervizről beszélünk, így mindegyik autónk ugyanazt a bánásmódot kaphatja nálunk. Hát kell ennél több?

A metaautoszerviz.hu címen található oldaluk is szuper, mindig innen tájékozódom. Az oldalon megtalálható minden elérhetőségük, valamint blogbejegyzéseket is sokszor közzétesznek az autójavítás témájában. Ezek a cikkek sokat tudnak segíteni egy laikusnak, hogy megértse valójában mi is történik az autójával, vagy éppen mik azok a munkálatok, amiket elvégeznek rajta.

Ezen kívül időpontot is tudsz foglalni az oldalon és az árakat is át tudod böngészni. Bizony, az árakat! Itt ugyanis közzétettek egy árlistát, ahol minden elérhető szolgáltatásuk költségét feltűntették. Na jó, nem minden szolgáltatásét, hiszen vannak olyanok, amelyek autodata alapján kerülnek elszámolásra. Azonban, ha egy szolgáltatás ilyen, akkor ezt is feltűntetik mellette a konkrét ár helyett.

Egy szó, mint száz, a Méta Autószervíz az egyik legprofibb műhely Budapest területén. Nem árulnak zsákbamacskát, a weboldalukon mindent megtalálsz, majd ott helyben időpontot is foglalhatsz. Ezután semmi más dolgod, csak elvinni az autód, majd megvárni, hogy ismét hibátlan állapotban kapd vissza tőlük. Lenyűgözően egyszerű az egész folyamat. Ha nem hiszed el nekem, akkor legközelebb vidd el te is hozzájuk szeretett autódat, hogy a legjobb kezekben lehessen és egy pozitív élményt szerezhess a sok félmunkát végző szakember után. Csak is a metaautoszerviz.hu!