Egy nem szokványos születésnapi ajándék esete

Közelgett a lányunk születésnapja, de nem tudtuk, hogy mit vegyünk a férjemmel neki ajándékba. Nem egy klasszikus csajos lány, de ő is szereti a különböző bizsu ékszereket. Ennek ellenére mégsem mertem neki ilyet venni ajándékba, mert a lányom ízlése nagyon gyorsan változik. Ami ma tetszik neki, holnap lehet, hogy már nem fog. A férjem is az mellett állt, hogy nem feltétlen csak a klasszikus ajándékötleteken kell gondolkozni, főleg, ha a lányunkról van szó. Ekkor beugrott, hogy hiszen nemrég vett egy új autót, és mindannyian tudjuk, hogy ez nagy kiadásokkal jár az ember életében. Mivel pont évszakváltásban voltunk, a lányunk beszélt róla, hogy le kellene cserélnie a gumiabroncsokat, de nagyon sokba kerül, és egyelőre nincs pénze rá. A férjem is rögtön rávágta, hogy akkor meg is van a megoldás, gumiabroncsokat kell venni a lánynak születésnapjára!

Rögtön tudtuk, hogy a megoldás a https://gumidiszkont.hu oldala, ahonnan mi magunk is be szoktuk szerezni a szükséges gumiabroncsokat. Ez tulajdonképpen egy nagy gumiabroncs kereső, ahol mindenki meg tudja találni a neki megfelelő termékeket. Ugyanis vagy egy részletes keresési lehetőség, ahol be kell írni a megfelelő paramétereket, és rögtön le is szűkíti nekünk a program az előforduló találatokat. Így a rengeteg találat helyett csak azokat fogja kidobni, amiket az ember potenciálisan megvenne. Mikor úgy döntöttünk, hogy akkor rendelünk is a lányunknak gumiabroncsot, és ezen okból ellátogattunk a https://gumidiszkont.hu weboldalára, pont akciókba botlottunk, aminek nagyon megörültünk. Mindennél jobban szeretjük a lányunkat, így nyilván megvennénk neki a drágább gumiabroncsot is, ha arra lenne szükség, de őszintén szólva örültünk kicsit neki, hogy marad egy kis plusz pénz a zsebünkben. Azt beszéltük, hogy az árak alapján a lányunk is majd tud itt vásárolni a jövőben, ha úgy alakulnak a dolgok, mert szerintem elég jutányos áron árulják itt a gumiabroncsokat, ha az átlagember pénztárcáját nézzük.

A következő dolog a megrendelés után a kiszállításnak való utána nézés volt. Azt olvastuk, hogy ha leadjuk a rendelést még dél előtt, akkor akár másnap is megkaphatjuk a megrendelt terméket. Ha ez mégsem sikerülne, akkor sincs semmi gond, ebben az esetben 2 munkanapot kell várni arra, hogy megkapjuk a hőn áhított gumiabroncsokat. A házhoz szállítási opciót választottuk, mert ez kényelmesebb volt, mint személyesen elmenni a cég valamelyik telephelyére. Természetesen ezt is lehet választani, ha esetleg valaki az egyik telephely közelében lakik, vagy neki úgy összességében jobban megérné anyagilag. Nekünk ez idő- és pénzspórolás volt még úgy is, hogy 4 gumiabroncs vásárlása esetén 1690 Ft / db a kiszállítási díj.

Miután megtörtént a rendelés leadása, és megkaptuk a visszaigazoló e-mailt is, hogy a rendelésünk odaárt hozzájuk, én be akartam már zárni az oldalt, de a férjem kérte, hogy még ne tegyem. Ugyanis az oldal fejlécénél van egy blog fül is, ahol különböző érdekes cikkeket lehet olvasni a gumiabroncsok témájában. Mivel a férjemet nagyon érdekelték mindig is az autók, tudtam, hogy az ő figyelmét ez a blog egy jó ideig le fogja kötni. Így is történt, képes volt órákon keresztül a https://gumidiszkont.hu oldalán található cikkeket olvasni.

Szerencsére a megrendeléssel minden rendben ment, nagyon gyorsan megérkezett az általunk kiválasztott gumiabroncs szett. A lányunk nagyon örült neki, azt mondta, hogy ez jobb ötlet volt bármilyen másik ajándéknál, mert erre tényleg szüksége volt.