Előkerült a régi nyakláncom

Volt régen egy számomra kedves nyakláncom. Bizsu volt, szóval nem ért túl sokat, de nekem persze nagyon sokat jelentett, mert a barátomtól kaptam. Egyszer sajnos azonban kézmosás közben valahogy elszakadt a nyakláncom és az egész a lefolyóba került. Ennek már több éve, szinte már el is felejtettem. Azonban egy hete egészen hihetetlen módon előkerült. Kiderült, hogy végig ott volt a mosdó vezetékében valahol.

Az egész úgy történt, hogy felhívtuk a https://vizgazfutesszerelo24.hu szerelő brigádot, mert ki akartuk cserélni az egész mosdót. A régi már nagyon el volt használódva, így igazán esedékes volt a csere.

A kapcsolat felvétel nagyon egyszerűen zajlott. A cég weboldalán megadott telefonszámon felhívtuk őket, és meg is beszéltünk egy időpontot, hogy mikor tudnának kiékezni hozzánk, hogy felszereljék az új mosdót a számunkra. A szerelő ki is érkezett a megbeszélt időpontban.

Előbb leszerelte a rég csapot, és közben előkerült a régi nyakláncom. Nem akartam elhinni.

Ezután következett az új mosdónak az elhelyezése és annak gondos felszerelése. Természetesen a vízvezetékhez történő csatlakozás sem maradhatott el. Ez elég nagyon precíz munkát igényel, ugyanis a hanyag munkából később még lehetnek gondok.

A munka külső szemlélőként nem tűnt egyszerűnek, azonban a https://vizgazfutesszerelo24.hu munkatársa láthatóan nagyon komoly rutinnal rendelkezett és gond nélkül megoldotta a feladatot.

Őket egyébként akár a nap 24 órájában is felhívhatjuk, hiszen folyamatos ügyletet tartanak fent. Továbbá akár egy órán belül is megérkeznek hozzánk, ha valami halaszthatatlan dolog történt a lakásunkban.

Budapesten és Pest megyében bárhova kiszállnak a megadott címre. Nem csak vízszereléssel foglalkoznak, hiszen rendelkeznek gázszerelésre és fűtésszerelésre szakosodott szerelőkkel is.