Esküvői ajándék, biztonság és bizalom

Párom minden évben meglep egy csodálatos ajándékkal a házassági évfordulónkon. Nagyon szeretem a különböző ékszereket, a bizsukat és csecsebecséket, így ezek a típusú ajándékok soha nem maradnak el. Idén viszont a kereken húsz éves évfordulónkra egy igazán különleges ajándékkal lepett meg: vett nekem egy nagyon szép, ezüst színű autót, ami nagyon csajos és keveset fogyaszt, illetve kis mérete miatt könnyen leparkolható a városban. Nagyon meglepett vele, ráadásul, amint beültem, a kesztyűtartóban egy gyönyörű karkötő és egy nyaklánc fogadott, az ülésen pedig egy csokor rózsa.

Az első kérdésem viccesen az volt az autót meglátva, hogy ugye kötöttél rá Cascot? Ez arra utalt, hogy sokat viccelődünk azon, amikor egyszer nekihajtottam véletlenül a kerti kapunak, és megsérült a hátsó lámpa. Természetesen egy baleset soha nem nevetség tárgya, de mivel nem sérült meg senki, és nagyobb kár sem történt, emiatt utólag sokat tudtunk nevetni ezen.

https://www.pannonsafe.hu/

A válasza most azonban a kérdésemre az volt, hogy igen, első dolga volt Cascot kötni a járműre. Ennek megörültem, hiszen így biztonságban tudhatom majd ezt a gyönyörű ajándékot. A www.pannonsafe.hu segített számunkra idáig minden típusú biztosításunk megkötésében. Ha utaztunk, vagy csupán az általános egészségbiztosításunkat kötöttük meg, pénzügyi tanácsadóik minden alkalommal a legalaposabb tájékoztatást nyújtották a számunkra, és személyre szabott ajánlatokat sorakoztattak fel a számunkra. Férjem elmondása alapján ez a Casco megkötése esetében sem zajlott másként. Életem párja tudja, hogy mennyire fontos számomra a tárgyaink bebiztosítása, így hálás voltam érte, hogy már azelőtt elintézte, hogy Casco legyen az autón, hogy átadta volna számomra.

A kötelező biztosítás megkötése vitathatatlan kategória, de pusztán egy alap biztosítás, amely nem véd meg minket minden anyagi kockázattól. A KGFB ugyanis csupán arra szolgál, hogy az esetlegesen létrejövő, általunk okozott kárt megtérítse a károsultnak. A mi autónkban keletkezett károkat a Casco fedezi, ami számos más esetben is fizet a számunkra, ha a mi hibánkból kifolyólag történt a baleset. Ám ez csupán az alap, ennél ugyanis még sokkal több mindent takar a Casco biztosítási szerződés.

A www.pannonsafe.hu is utal arra, hogy magától értetődően a teljes körű Cascoval járunk a legjobban, hiszen az többek között elemi károk esetében is térít, illetve törés, lopás során is. Természetesen köthetünk náluk olyan típusú szerződést is, amely ezek közül csupán néhányat fed le. Ezek persze olcsóbbak is lesznek a teljes körűvel szemben. Fontos tényező, és érdemes odafigyelni, hogy amennyiben mindent biztosítunk is, abban az esetben is csupán az autó jelenleg meglévő tartozékait tudhatjuk biztonságban, hiszen az utólag bekerült kiegészítők után legtöbb esetben újra át kell nézni a szerződést.

Amennyiben baleset következne be, www.pannonsafe.hu oldalán keresztül megkötött a Casco biztosításra abban az esetben számíthatunk, amiikor a kgfb-vel kapcsolatos ügyintézés már lezárult. A törvény értelmében ha mi vagyunk a vétlen fél,a kárt okozó autó biztosítójának szükséges megtérítenie a kárunkat, ha pedig ez létrejött, akkor felesleges várnunk, hogy a saját biztosítónk szintén térítsen. Ahogy a nevében is szerepel, a kgfb kötelező, tehát első sorban mindig ezt kell elrendeznünk mielőtt új autót helyeztetnénk a forgalomba.

Örvendetes, hogy életem szerelme nem csupán gáláns lovag, hanem mellette egy felelősen gondolkozó, előrelátó és gondoskodó férj.