Fordulat az ajándékvásárlásnál

Az ajándékvásárlás sosem volt egyszerű, és mindig tud feszültséget okozni, különösen a karácsonyi időszakban. Nálam mindig nagy dilemma, hogy kinek mit ajándékozzak, ki minek örülne, és ki mit nem kapott még. A húgommal kapcsolatban mesélném el, hogy milyen fordulat történt az ajándékvásárlásnál.

A húgom tipikusan az a lány, aki imádja az ékszereket, a bizsut, és persze nagyon szereti, ha ajándékot kap. Habár már lassan felnőtt, de a mai napig olyan örömmel bontogatja a becsomagolt ajándékokat, akárcsak egy kisgyerek. Megkérdeztem tőle, hogy minek örülne idén karácsonykor, ő meg persze kapásból rávágta – mint szinte mindig -, hogy mindegy, csak ékszer legyen, bizsu, és legyen meglepetés. Persze-persze, ez már olyan elcsépelt, gondoltam én, mivel szinte mindig ilyesmit kér, és őt eddig kivétel nélkül mindig bizsuval leptem meg, mert ez biztos siker volt. Viszont az jutott eszembe, hogy idén ez legyen máshogy, és bár először vonakodtam tőle, de eldöntöttem, hogy kockáztatni fogok. Gondolkoztam, hogy mik azok a dolgok, amiket szeret. Beugrott az étkezés, mert nagyon szeret jókat enni, és a limonádé, amit nem csak nyáron, de mindig nagy örömmel fogyaszt. Ezt követően rögtön eszembe jutott az is, hogy a legjobb barátnőm a családi vállalkozásuk éttermében dolgozik, ahol a kedvenc halételeink készülnek. Megfordult a fejemben, hogy mi lenne ha egy vacsoraestét kapna tőlem ajándékba, ahol elfogyaszthatná a kedvenc halételét, egy finom limonádé kíséretében, egy személyre szóló limonádés pohárban. Nem kellett nekem sem sok idő, felhívtam a barátnőmet, és megkérdeztem, hogy mit szól ehhez az ötletemhez. Mivel odáig van a meglepetésekért, és a karácsonyi időszakért, nem volt kérdés részéről, rávágta, hogy nagyon szívesen benne van.

Most már nem csak egyedül ötleteltem, hanem a barátnőm segítségével terveztük a húgomnak szánt meglepetés vacsoraestet. Szinte mindketten egyet értettünk abban, hogy a limonádés pohár az, aminek egyedinek kell lennie. Ha már ennyire a különlegességre törekszünk – gondoltuk -, akkor ne a meglévő készletből válasszunk poharat, hanem rendeljünk egyet, amit aztán egyedivé teszünk. Szerencsére a barátnőm szülei nagyon toppon vannak az éttermi beszerzési helyeket illetően, ők javasolták a hunniakristaly.hu-t, ahol rátaláltunk különböző poharak széles kínálatára, köztük a limonádés pohárra. Kétféle pohárral találkoztunk, az egyik a Marocco (625 cc), a másik pedig a San Marco limonádés pohár (sorolható, 600 cc). Mindkettőnél ismertetik a méreteket, és mindkettőről láthatunk fotót, így nem lesz olyan nehéz a döntés. Azt csak mellékesen jegyezném meg, hogy a limonádés poharakon kívül is annyi féle-fajta van a honlapon (és mind nagyon szuper áron), hogy érdemes lehet végigböngészni ezeket. A vállalkozó szülők nagyon dicsérik a Hunnia webáruházat, ők már többször is rendeltek tőlük, és minden esetben nagyon meg voltak elégedve. Különösképp kiemelték a cég gyorsaságát, amit egyébként a vásárlói vélemények között is olvastunk. A termékek minősége mellett kiemelték, hogy a kapcsolattartás egyszerű, rugalmasak. Nem csak a termékek vannak kedvező árakon, de a szállítási költség is nagyon baráti, ez mindig egy nagyon fontos szempont. Nekem az is nagyon tetszett, hogy a termékinformációnál az is látható, hány darab van készleten. Nálunk biztos nem lesz kérdés ezek után, hogy honnan fogjuk megrendelni a limonádés poharat, már csak arra kell aludnunk, hogy melyiket válasszuk, és a kézhezvételt követően milyen módon tegyük egyedivé. Habár a weboldalon található képről ítélve, már önmagában is egyszerű, de nagyszerű. Az a véleményem, hogy az átlátszó poharak azért tudnak nagyon előnyösek lenni, mert így a limonádéra tudjuk helyezni a fókuszt, amikből pedig nagyon sokfélét lehet készíteni, finomabbnál finomabbakat, és szebbnél szebbeket.

Hosszú évek óta most először fog megtörténni, hogy a bizsuk helyett másféle ajándékot fog tőlem kapni a húgom karácsonyra, de mivel nagy szeretettel készülünk erre az estére, így nincs kétségem afelől, hogy nem csalódás fogja érni. Nálunk karácsonykor fog nagy hangsúlyt kapni ez a bizonyos limonádés pohár, viszont ennek köszönhetően a barátnőmék eldöntötték, hogy a nyári időszakra beszereznek egy párat ezekből a bögrékből, és mindenképp a fentebb linkelt webáruházból.