Home – BalatonPRO – ahonnan a legjobb ajándékokhoz vezet az út

Egy lánybúcsú nem egyszerű ügy. Sokan szervezik, vagy épp hogy nagyon kevesen, csak sok igénynek kell egyszerre megfelelni. Mindenki mást akar egy kicsit, de közben mégis az ara igényei lennének a legfontosabbak. Érdemes apróságokkal készülni? Vagy inkább a programok és a feladatok az igazán fontosak? Tényleg nem könnyű kérdések ezek. Szerencsémre már nem kell őket megválaszolnom, inkább csak elmesélem, hogy mi hogyan is csináltuk a nyáron. Persze volt benne bizsu is, ajándék is, meg a Home – BalatonPRO jóvoltából egy izgalmas vitorlázás is. Na nézzük, hogy mit is dobott nekünk pontosan a balatonpro.hu.

Abban egyet értett a társaság java, hogy olyan programra lesz szükség, ami kicsit kirángatja az arát a komfortzónájából, de azért közben még nem lesz halálfélelme. Ezért gondoltunk arra, hogy egy vitorlázással egybekötött lánybúcsú igazán jó ötlet lenne. Nem igazán volt még tapasztalata ilyesmivel és alapvetően kicsit félős is a gyorsan hasító járművekkel kapcsolatban, de mégis szereti a vizet. Szóval nagyjából rá lehetett húzni, hogy tetszeni fog neki. Itt jött szembe a Home – BalatonPRO kezdőoldal, ami után aztán már nem volt kérdés az sem, hogy kitől fogjuk ezt a szolgáltatást igénybe venni.

A BalatonPro egy olyan cég, akik nem csupán hajóbérléssel foglalkoznak, hanem komplex élményeket kínálnak ezen a téren. Egyrészt, lehetőség van lánybúcsú csomagok közül választani, ami már önmagában nagyon extra szerintem. Ennek természetesen megvan a férfi ellenpólusa is, a legénybúcsú vitorlázások.

Ezeknél az opcióknál ne csak azt képzeljétek el, hogy elvisznek vitorlázni és pont. Ennél sokkal több dologról van szó. A Home – BalatonPRO oldalon ha kiválasztjátok a megfelelő menüpontokat, hogy lánybúcsú vagy legénybúcsú, akkor egyből a szemetek elé tárulhat a csoda és minden izgalmas választási lehetőség. Tehát például a többféle programcsomag. Jöhetnek a konkrétumok?

Attól függően, hogy ki mennyi időt szeretne a BalatonPro-val a vízen tölteni, háromféle lehetőség közül lehet választani. Egy részről, van olyan opció, ami az egész hétvégére szól, ennek nem véletlenül a neve is az, hogy “Felejthetetlen hétvége”. Ki ne imádná, hogyha egy csodálatos estét is eltölthet a vitorláson?! A vízről naplementét nézni rendkívül hangulatos dolog, szerintem így búcsúztatni valakinek a leányságát egész szép húzás lenne. Ebben a csomagban az alábbiak vannak benne foglaltatva:

  • egy teljes napot kinn lehettek a vizen egy hajóval, természetesen kapitánnyal együtt
  • eközben annyit isztok, amennyit csak szeretnétek
  • kaptok egy csomó karszalagot, amivel ingyen bemehettek az esti bulikba, vagy nagy kedvezménnyel
  • az éjszakai szállásotokat is a vitorlás jelenti majd, a kényelmes ágyaival
  • ha szeretnétek, vacsorát és reggelit is kaphattok a panorámás étteremben a kikötőben
  • az este fáradalmait pedig a kikötőben lévő wellnessben pihenhetitek ki, szintén ingyen.

Azt hiszem, ez elég izgalmasan hangzik kivétel nélkül. Még mindig. Na jó, lehet, hogy úgy kicsit könnyebb dolgom van, hogy én mindezen már túl vagyok, hiszen nem volt kérdés, hogy ezt a csomagot fogjuk lefoglalni Dorkának – így hívták az arát. Úgyhogy ha valamit ajánlanom kell, akkor ezt mindenképpen jó szívvel teszem.

Természetesen vannak olyan csomagok is, ha egy kicsit sokalljátok a vitorlázást, ahol csak pár órát vagytok kinn a vízen. Sőt, egyáltalán nem muszáj a hajón aludni, ez csak egy lehetséges opció. Szerintem jópofa dolog, de el tudom képzelni, hogy másnak nem komfortos, vagy szívesebben van egy szállodában.

Tehát, ha a Home – BalatonPRO oldalára keverednétek, akkor ilyen és ehhez hasonló remek lehetőségek közül válogathattok. Nem csak lánybúcsúban, vagy legénybúcsúban vannak a toppon, hanem sok más programot illetően is. Hogy mik ezek, azt már lessétek meg magatok a balatonpro.hu oldalon!