Náluk nézd meg: mesés ékszerek a webshopban

A férjemtől minden hónapban kapok egy-egy ékszert. Mindig meglep valami újdonsággal. A minap így szólt hozzám: “náluk nézd meg a választékot, imádni fogod a kollekció minden darabját”! Nem bírtam magammal és utána is néztem, miről beszél. A kedvenc ékszer webshopom karácsonyi kollekciójának kristállyal díszített darabjai kerültek a szemem elé. Csodálatosak voltak.

Legalább ennyire csodálatos a http://www.flottakezeles.hu/ kínálata is, több ismerősömnek is mondtam már, hogy náluk nézd meg a cégautó ügyintézés lehetőségeit. Hiszen kimagasló és egyedülálló pénzügyi megoldásokat nyújtanak a kis- és középvállalkozások számára. Hogy pontosan mit? A tartós bérlet, az áfa, a hitel, a lízing és a flottakezelés teljes palettáját, melyet három szolgáltatási csomagban kínálnak a nagyérdeműnek.

náluk nézd meg

Náluk nézd meg: a flottakezeles.hu bámulatos csomagjai

A standard csomag azok számára hasznos, akik nem szeretnék, hogy a pénzük csak álljon. Tehát ahelyett, hogy őrült pénzeket pumpálnának az autók finanszírozásába, engedik, hogy a pénzük inkább nekik dolgozzon. Azoknak is hasznos, akik nem szeretnének az adminisztráció ügyes-bajos dolgaival foglalkozni. A standard csomag foglalkozik tartós bérlettel, valamint a biztosítások teljes körével is. Így a kötelező gépjármű biztosítással és a Casco biztosítással is. Ezen felül még a cégautókkal kapcsolatos adók ügyintézését is átvállalják: így a kötelező gépjárműadó, a súlyadó és a cégautó adó intézését is. Végül pedig még a flottakezelés vonatkozásában is a cégek segítségére lehet, így a szervizidőpontok szervezésében, a javítások ellenőrzésében, a munkadíjak fizetésében, a gumicserékkel kapcsolatban, a bírságok fizetésének ellátásában és a csereautó ügyintézésben is támogatják a cégeket.

A comfort csomag a standard csomag minden elemét magában foglalja és még további szolgáltatásokkal segíti a cégek gördülékeny működését. A forgó-kopó alkatrészek, valamint a gumicserék és a kötelező szervizek költsége is benne van a szolgáltatás díjában. Kiegészítésként pedig a gumiabroncs logisztikáját is megoldják a cégvezetők helyett. Ezekkel kapcsolatban ráadásul a nap 24 órájában elérhetőek a flottaszolgáltatás tekintetében. Ez a csomag tehát azoknak a cégeknek testhezálló, amelyek nem szeretnének a céges autókkal való ügyintézéssel sem bajlódni és fontosnak tartják, hogy az ezzel kapcsolatos költségek átláthatóak, kiszámíthatóak legyenek.

A superior csomag a szolgáltatások teljes palettáját tartalmazza. Náluk nézd meg, milyen az igazi, teljes körű flottakezelés és cégautó ügyintézés. A flottakezeles.hu csereautót is biztosít ingyenesen, ha esetleg meghibásodna a cég valamely autója. A totálkár és a lopás eseteiben nem jár a csereautó. Az asszisztencia is minden képzeletet felülmúl: a nap 24 órájában rendelkezésre állnak országutakon és városokban is és a cégautók segítségére sietnek. Az érdeklődők könnyedén felvehetik velük a kapcsolatot, hogy aztán elindulhasson egy gyümölcsöző üzleti kapcsolat, amelyből mindkét fél csak nyerhet.

Flottakezelés, céges autó, áfa, adók, miegymás. Könnyű elveszni az ügyintézésben és a pénzügyekben. Mindenképpen ki kell néha kapcsolódni és magunkat előtérbe helyezni. Például egy új ékszerrel. Még szerencse, hogy a férjem ilyen módon is gondoskodik rólam.