Pénztárcát már csak az Annatáskáról

Megtalálni a tökéletes ajándékot nem könny dolog: ha nem ismerjük jól az ajándékozottat, akkor az okozhat problémát, míg ha közeli ismerősről vagy családtagról van szó, magunkkal szemben is nyilván nagyobbak lehetnek az elvárásaink. Elvégre elvileg jobban kellene tudnunk, mit szeretne a másik, milyen preferenciái vannak, de a jó ajándék kitalálása és megvásárlása néha nehezen kivitelezhető, főleg, ha az ember nem túl kreatív vagy a másiknak megvan mindene… ebbe a problémába estem gyakorlatilag minden évben egy jó barátnőmmel is, mert viszonylag jól élt, sosem szorult rá semmire, mindent megvett magának, akkor, amikor akart; úgyhogy kész horror volt számára bármit is vásárolni.

Egyszer viszont elejtett egy kósza panaszt, nem sokkal a születésnapja előtt, hogy vacakol a pénztárcája cipzárja és kéne újat vennie, viszont elég határozott elképzelései voltak – ehhez pedig nem talált megfelelő terméket. Némi kutatás után rátaláltam a https://www.annataska.hu/ weboldalra, ahol a női pénztárca kínálat éppen tökéletesnek bizonyult! A termékek elérhető áron voltak még számomra is és épp megfeleltek azoknak a kritériumoknak is, amelyek szerint barátnőm keresett magának újat.

Ismeretlen webáruház volt a számomra, így azért kicsit aggódva kezdtem körüljárni és véleményeket keresni, annak ellenére, hogy az idő elég szűkös volt, merthogy barátnőm, Petra születésnapja meglehetősen közeledett – szóval összességében nem állt túl jól a szénám. Viszont szuper véleményekre bukkantam, amelyek alátámasztottak mindent, amit a webshop ígért a látogatónak: gyors kiszállítást, akár személyes átvételi lehetőséggel, ráadásul még a fizetési módok közül is jól lehetett válogatni. No már most, a gyors kiszállítás elvileg azért is volt lehetséges, mert a webshopnál saját árukészlettel dolgoznak, a női pénztárcákat illetően is, így mindent összegezve tényleg nagyon szimpatikus lett; végül megrendeltem a kinézett női pénztárcát Petrának.

Őszintén megmondom, új webáruház használatakor bennem mindig van némi aggodalom, ha másért nem is, akkor a futárszolgálat miatt, amiről nyilván nem a webshopok tehetnek, ha ott van gond… az Annatáska felülete szerencsére nagyon könnyen kezelhetőnek bizonyult, rendelésemet mindössze néhány perc alatt le tudtam adni és előre ki is fizethettem a rendelésemet, mert sosem kérek utánvétet. Innen kezdve jött a némileg aggodalmas várakozás, majd napokon és az Annatáska által ígért határidőn belül “be is futott” a megrendelt női pénztárca: hát, komolyan, eldöntöttem, hogy innen én is fogok rendelni! Az Annatáska felülete és kiszállítása, az egész rendszere szuper, de nemcsak ez, hanem a termékek minősége is – semmi kifogás nem érheti őket. Egy remek pénztárcát kaptam kézhez, ami kiemelkedően fontos volt, hiszen kvázi a legjobb barátnőmnek szántam ajándéknak – nem kaphat bármit….!

Innen jött még az aggodalom második felvonása: mennyire lesz Petra elégedett? Szerencsére kár volt a gőzért, merthogy nagyon boldog volt, hogy egyrészt ennyire figyeltem rá, másrészt pedig, ő is ilyen tárcát választott volna magának és minőségre is tökéletesnek nyilvánította. Én nagyon örülök, hogy megismertem az Annatáskát, azóta nekem is számos táskám, tárcám van onnan – akinek hasonló kiegészítőkre van szüksége, annak bármikor tudom ajánlani!