Vicces ajándékok barátnőnek, pasinak, családnak

Az ajándékozás mindig óriási izgalommal tölt el. Egész évben folyamatosan nyomon követem a barátaimat, családtagjaimat, mint egy detektív, hogy a lehető legjobb ajándékkal tudjam meglepni őket, amikor elérkezik a pillanat. Ti is ennyire készültök, vagy ez csak az én heppem?

Az elmúlt időszakban a legkedvesebb ajándékok egyedi pólók és bögrék voltak. Sokszor hallottam, hogy ezekből már mindenkinek tele a polc, ennek ellenére azt tapasztaltam, hogy ha igazán egyedit sikerül ezekből találni, felejthetetlen ajándék is születhet belőle. Ezért imádom nagyon a https://lolmarkt.hu/ webáruházat, ami tele van rengeteg hihetetlenül szuper és vicces mintájú pólóval és bögrével. Ráadásul, ha a több mint ezerszáz darabos kínálatban nem lelem meg azt, ami a leginkább testhez álló meglepetés lenne, egyedi pólót is készíthetek saját mintával.

Számos kategóriába lehet listázni a kínálatot, így akár konkrét ünnepre szóló pólókat is lehet listázni. Először azt gondoltam, hogy a születésnapi kategóriában csak és kizárólag születésnapi feliratú pólók vannak, de még jó, hogy alaposan körbenéztem, és ebbe a kategóriába is bemerészkedtem, így kiderült, hogy olyan vicces feliratú pólókat is lehet találni, mint a van egy őrült nővérem és nem félek használni. Nagyon jól összekombinálták a kategóriákat, így könnyedén meg lehet találni a gyöngyszemeket.

Volt olyan is, hogy pontosan tudtam, milyen feliratú pólót szeretnék ajándékozni. Ekkor egyszerűen csak beírtam az oldal tetején található keresőbe a kifejezést, és már listázta is az oldal az adott szóra fellelhető összes találatot. Érdemes szinonímákra is keresni, olyan nagy a kínálat, hogy bőven lesznek különféle lehetőségek.

Amikor pedig így sem találtam meg azt, amit elképzeltem, akkor egyszerűen bevittem nekik azt a mintát, amilyen pólót szeretnék, és pikk-pakk elkészítették helyben a pólót. Azért szeretek bemenni, mert nagyjából 10-20 perc alatt megvan egy póló, így minimális várakozás után már a kezembe foghatom a meglepetést. Ez akkor is jól jön, amikor hirtelen kell találni valamilyen ajándékot, egy kreatív ötlettel nagyon gyorsan egyedi ajándékkal lehet meglepni a másikat.

Biztos felmerült már benned, hogy oké, ez nem rossz ötlet tényleg, de nagyon drága lehet, főleg az egyedi póló nyomtatás. Van egy jó hírem! A https://lolmarkt.hu/ oldalon nem kerül többe, mintha bemennél egy üzletbe és ott vásárolnál. A különbség az, hogy itt több mint ezer minta közül tudsz választani, és akár teljesen egyedi mintájú pólót is kérhetsz, olyat, ami még senkinek nincs.

Persze házhoz szállítás esetén egy minimális kiszállítási költséggel számolnod kell, de ha tízezer forint felett vásárolsz, akkor még ezt a költséget is megúszod, és akkor is ha személyesen veszed át az üzletben a pólókat.

Hallottál már ingyenes méretcseréről? Első rendelésnél bizonytalan voltam a méretben, nem tudtam, hogy pontosan milyen méretű pólóra lesz szükség, és sikerült rossz méretet választani. Emlékeztem, hogy olvastam az oldalon erről,és amikor visszamentem az oldalra egyből szemet is szúrt ez a menüpont, és végül kicserélték a pólót egy kisebbre. Ehhez nem kellett mást tennem, mint kitölteni egy űrlapot az oldalon. A folyamat hasonló volt a rendeléshez, lényegében itt is az történt, csak éppen méretcserét rendeltem. Nagyon örültem ennek a rugalmasságnak, és annak is, hogy mennyire gördülékenyen lezajlott az egész.

Milyen alkalmakra vásárolhatsz egyedi pólót? Alapvetően bármilyen ünnepre tökéletes választás egyedi póló vagy bögre a https://lolmarkt.hu/ oldalról, legyen szó születésnapról, névnapról, karácsonyról. Bent az irodában egyedi pólót készítettünk búcsúajándéknak, amin mindenféle közös munkahelyi vicces kifejezések, mondatok szerepeltek, amiket gyakran használtunk az együtt töltött idő alatt. Mondanám, hogy egyszerűen csak a kreativitásod szabhat határt annak, hogy te milyen pólót készíttetsz, de mivel van egy rakat kész minta is, még kreatívnak sem kell lenni.