A párom, Szilárd rendkívül szereti az online játékokat. Engem ez régebben nagyon zavart, ugyanis szinte megszállottan, hosszú órákon keresztül tudott játszani a különféle gagyi játékokkal. A legidegesítőbb az volt, amikor beszéltem hozzá, de ő meg sem hallotta amit mondtam, ennek ellenére mindig csak bólogatott és helyeselt. Mára sikerült a játékszenvedélyét egészséges határok közé szorítani, így már megbékéltem a gyerekes hobbijával. Rájöttem, hogy fölösleges mindig veszekedni miatta, egyszerűen őt ez köti le, ez teszi boldoggá.

A hobbija elfogadását a szülinapi ajándékával is szerettem volna erősíteni, így elhatároztam, hogy valami olyan tárgyat vásárolok neki, ami a kedvenc játékával függ össze. Először egy csészére gondoltam, amin a játék logója található, de mivel nem igazán szokott teázni, végül a póló mellett döntöttem.

Nem készítettem még egyedi pólót, ezért nem is ismertem olyan üzletet, ahol ezeket megcsinálják, de persze a neten minden percek alatt megtalálható. Nem is kellett sokat keresgélnem, könnyedén rátaláltam a LOLmarkt.hu weboldalra, ahol bármilyen egyedi póló elkészíthető.

LOLmarkt.hu - Egyedi póló

Az üzlet internetes oldaláról megtudtam, hogy kis darabszámú megrendeléseket az üzletben, személyesen vesznek fel, természetesen akár egy darabost is. Ilyenkor az üzlet munkatársai akár azonnal is el tudják készíteni az egyedi pólót, a helyszínen. Az ár nem minden esetben egyforma, mivel az a minta méretétől is függ. A LOLmarkt.hu internetes oldalról azt azonban kiderítettem, hogy hozzávetőlegesen egy egyedi póló ára 3500-4500 Ft között mozog, de persze ezt sok tényező befolyásolhatja.

Nagyobb mennyiségű, tehát húsz darabnál több póló esetében transzfer- vagy szitanyomással készítik el a termékeket, esetlegesen digitálisan nyomtatják. A végső ár ebben az esetben is a pólók darabszámától, a színek és a nyomatok számától függ. Nyilvánvalóan én egy pólónál semmiképp nem szeretnék többet vásárolni, ugyanis nem szeretném, ha folyamatosan a játékos póló csüngene Sziládon.

Remélem, hogy a barátom értékelni fogja az ajándékomat és a szándékomat, hogy végre elfogadom a hobbiját. Természetesen a mániákus, egész napos játszás ezután is kiakaszt majd, de remélem, hogy valóban nem lesz többé szó ilyesmiről.