Nem rég rátaláltam egy, az online játékoknál sokkal komfortosabb szórakozásra, ami nem más, mint a hát masszázs. Na nehogy azt gondoljátok, hogy teljesen letettem a játékról. Egyáltalán nem erről van szó. Sokkal inkább csak arról, hogy az utóbbi időben tényleg rengeteget görnyedtem a monitor előtt és valamivel kompenzálnom kellett. Ez a mozgásszegény életmód nagyon rá tudja nyomni a bélyegét a mindennapjaimra.

Úgyhogy felkerestem egy szimpatikus thai masszázs szalont, egészen pontosan a belvárosi Karma Thai Massage szalonját. Végignéztem milyen lehetőségeim vannak a kikapcsolódásra és végül a hát masszázs mellett tettem le a voksomat. Már csak a gondolatától is kevésbé fájt a hátam… hát még a kezelés után!

A 60 perces hát masszázs alatt nem mondom, hogy nem voltak olyan pillanatok, amikor összeszorítottam a fogam. De összességében nagyon ellazított és jól esett. Úgy érzem, hogy azok a kedvesnek tűnő, pici thai lányok egy erőemelő bajnok vehemenciájával gyúrtak ki belőlem mindent, ami csomó és stressz.

Mert hát aki ilyen életmódot folytat, az ne csodálkozzon, hogy bemerevednek az izmai. Az, hogy egész nap ülök, nem sokat segít ebben a témában. Ellenben azt a tanácsot kaptam a Karma Thai Massage-ban, hogyha rendszeresítem ezeket a kezeléseket, akkor elbúcsúzhatok a reggeli hátfájós ébredésektől. Valahol ez lenne a kívánt állapot, úgyhogy be is jelentkeztem már előre a következő alkalomra is.

Ha még nem próbáltátok ki, hogy milyen is egy igazi thai hát masszázs, akkor mindenképpen ajánlom, hogy keressetek fel egy szalont. Az online térben például a karmathaimasszazs.hu oldalon be is tudtok rögtön jelentkezni. Mert egy kis pihenést tényleg mindenki megérdemel!

hát masszázs